Join mereka :)

Welcome to Syafiqah's Territory :] I'm New in Blogger World :D Do respect my blog ♥

26 Sep 2011

jakun or batak ?

assalamualaikum w.b.t . aisehh !  tige hari turut-turut makan beso . anak raja jeling jeles tengok aku makan beso . OMG ! arrghh ! memey giler ahh makan macam perut aku nie tong drum lak an . up sikit tong kang ! lomak lomak joget shuffle membesor senang hatik ! konfem-konfem la kan adat melayu jamuan raya berbaju kurung akan nak berbaju lady gaga . aisehh ! kalau ada manusia buang tebiat pakai macam tuh . kaw mandi bunga 7 malam turut-turut jela jahh ooi ! aku bertukar menjadik perempuan . gahh ! i bukan spesis 2 alam jahh . actually aku nie ari-ari pergi kolej dengan berseluar bagai na main dengan mesin . buruk beno pakai baju kurung nak kena welding . cnc . segala bagai . atuk aku tengok pon ngucap panjang tak benti . sigh ==' . aku berbaju kurung . fuy0o ! dah berbaju kurung ni apa lagik kamik menjadi sangat jakun untuk bergambo ! wahahaha ! boleh la sape-sape nak masuk meminang just call 24434 . chill yow ! :)





creating coretconteng by littlespecky



2 comments: