Join mereka :)

Welcome to Syafiqah's Territory :] I'm New in Blogger World :D Do respect my blog ♥

25 Sep 2011

pengebumian AWESOME dude !

assalamualaikum w.b.t . hari yang penuh mulia di petang hari gua tergolek golek macam badak panggang atas hampasku katil dengan lappy canggih gua . senang hati gua goyang kaki search blogger ketegaq . tetibe ! teranjat gegurls ! pengebumian giler awesome ! *jadah awesome dasyat siott ! ishkk . ishkk . ishkk actually bagi gua depa nie terpaksa jekk kott (mimik muka) atas-atas faktor muka bumi dorang yang tanahnye ketegaq nak cangkul . pakai machine gun pon lantun balik peluru dia . tuhh diaa habaq ang !  macam menipu jek cangkul tanah pakai machine gun  .sigh ! =='. atas sebab yang tak masuk dekk akal gua laa dengan selamberenya dorang buat la lagu ni ,  hope korang enjoy de drama real king w0o ! ini bukan cobaann . . .alkisah terjadiknye kejadian tak disangka oleh kamik inik dekat nun tempat paling tertinggi dekat dunia . kejadah ni depa dok panggil sky burial . masyarakat tibetan yang amalkan benda jadah ni. ritual ni sebenarnya diberi nama jhator maksud dia memberi sedekah kepada burung-burung . ohh sentap jantung gegurls ! maybe dah adat tradisi tok nenek depa . tontonlah dan selamat menguji jantung ! agak-agak pitam tuhh pi hospital lelaju okeh ?

 
*proses awal sebelum terjadik kejadian awesome !

*banyak beno lomak ekau nie ( siat-siat)

* nyum -nyum sodap ! sodap ! errk =='

*tuhh diaa ! macam lapah daging lembu !

*ketuk bang jangan tak ketuk


macam tak saket pulak kan kaw ketok aku (mayat berkata) 
kenyang setahun gua tengok gambo gambo ni ! gahh ! esok aku ade jamuan raya wehh !


creating coretconteng by littlespecky

2 comments: